گوگل لتیتیود هشداری برای آینده!؟

google latitude
یکی ار چندین و چند سرویسی که گوگل به کاربران خودش ارائه می دهد سیستم موقعیت یاب جهانی گوگل به نام گوگل لتیتیود می باشد. گوگل لتیتیود یک نرم افزار موبایل هست که توسعه یافته توسط گوگل برای گوشی های تلفن همراه می باشد. گوگل لتیتیود یکی از نرم افزار فوق العداه جذابی می باشد که، گوگل برای تلفن های همراه ساخته است. کافی است این نرم افزار را بر روی گوشی تلفن همراه خود نصب نمایید. تا در وحله اول همان اینترفیس جذابش، شما را جذب خود کند. این سرویس از اطلاعات
GPS گوشی موبایل هر شخص استفاده میکند در واقع این سرویس به صورت اپلیکیشنی است که روی گوشی موبایل نصب میشود، و موقعیت دوستان هر نفر را روی نقشه نشان میدهد و آنها را قادر میسازد برایش پیام کوتاه و ایمیل و تماس فوری برقرار کنید.
این نرم افزار موبایل برای کاربران بلکبری، گوشیهای مبتنی بر ویندوز موبایل و اندرونید و گوشیهای نوکیای S60 و همچنین دارندگان گوشی های ایفون اپل و دیگر گوشی ها آماده شده است
.
متاسفانه این اپلیکشن هم مانند بسیاری از خدمات گوگل برای ما ایرانی ها در دسترس نیست وقتی شما به
این آدرس می روید، متأسفانه طبق معمول با این پیام زیر روبرو می شویم:
Sorry, you are not allowed to download applications in your country.
برای استفاده از این سرویس نیازمند داشتن حساب کاربری در گوگل است و از این طریق میتوان ،دوستان خود را برای دیدن مکان خود روی نقشه دعوت کرد و هم میتواند خود را از دید آنان پنهان ساخت.
این سرویس به کاربر ان اجازیه می دهد که از طریق یک گوشی همراه که مجهز به GPS می باشد ، مکان دقیق خود را روی نقشه گوگل به اطلاع دوستانش برساند. کاربر همچنین میتواند مکان دقیق خود را به صورت مخفی نگه دارد و یا یک ادرس جعلی بدهد و تا دوستان ان نشانی را روی نقشه را مشاهده کند و در صورت لزوم با آنها از طریق پیام کوتاه یا چت و یا تماس تلفنی ،تماس برقرار کند.
البته این سرویس مخصوص گوشی های موبایل تولید شده اما میتوان با اضافه کردن این سرویس به igoogle خود ،همین عملیات را روی رایانه خود نیز انجام داد و از طریق کامپیوتر نیز دوستان خود را روی نقشه مشاهده کرد.

با همه گیری استفاده از گوشی های تلفن های همراه در بین مردمان جهان و همچنین گوشی هایی که به قابلیت های همچون جی پی اس و ... مجهز هستند .گوگل لتیتیود هشداری برای اینده تمامی شبکه اجتماعی می باشد در اینده شبکه های اجتماعی اینترنتی جزو لاینفک اینترنت و گوشی های موبایل خواهد بود. چنین فناوری هایی نوین بسیاری به بشریت خدمت می کند اما برای کشور های در حال توسعه مثل ایران شاید به توان گفت زنگ خطری باشد برای انکه قبل از انکه این فناوری ها در جامعه به محبوبیت برسد و استفاده نا صحیح از ان همه گیر شود باید بیشتر بر روی ان فکر شود و بیشتر تمرکز کرد تا بتوان از این شبکه های اجتماعی مبتنی بر موقعیت به بهترین نحو ممکن استفاده شود و مثل شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و فرندفید و توییتر دچار نشود منظورم ان است که به جای ان که صورت مسئله را پاک کرد باید برای ان راه حل هایی اندیشید چرا که شبکه های اجتماعی انقدر قدرتمند هست که هرجوری به ان بنگریم بتوان از ان بهره مند شد. امید وارم هرچه زودتر این رویه پاک کردن صورت مسئله در کشور ما ازبین برود و بستری برای استفاده هرچه بهتر از این سرویس ها فراهم شود.
دیدگاهها
ناشناس
ج, 01/22/1393 - 20:43
Permalink
سلام.من این برنامه رو نصب
افزودن نظر جدید